Home - Bitcoin - Ethereum saavuttaa 100 miljardin dollarin markkina-arvon parabolisella juoksulla

Ethereum saavuttaa 100 miljardin dollarin markkina-arvon parabolisella juoksulla

Posted on 8. January 2021 in Bitcoin

Ethereum juoksi yli 800 dollaria yli tänä aamuna. Tuntia myöhemmin se on nyt 950 dollaria.

Tärkeimmät takeaways

  • Saatuaan tänä aamuna uuden paikallisen korkeimman $ 800: n, Ether on käynyt kauppaa jopa 970 dollaria useissa pörsseissä.
  • Ethereumin markkina-arvo on nyt 107 miljardia dollaria.
  • Digitaalinen valuutta on seurannut Bitcoinin nousevaa liikettä koko viikonlopun ajan.

Ethereum on parabolisessa tilassa. ETH saavutti 800 dollaria ensimmäistä kertaa kahden vuoden aikana tänä aamuna ja on sittemmin ylittänyt 900 dollaria, huipentumalla noin iltapäivällä 970 dollariin.

Ethereum on nyt 100 miljardin dollarin omaisuus

Ethereum on kaupankäynnin kohteena 950,38 dollaria CoinGeckon mukaan. Sen markkina-arvo on nyt yli 107 miljardia dollaria.

Numero 2 valuutta näytti olevan valmis merkittävään hintamuutokseen jonkin aikaa. Viime päivät ovat olleet erityisen myönteisiä kaikilla markkinoilla, ja Bitcoin Era rekisteröi uusia korkeita päivittäin. Se oli korkeimmillaan 34 685 dollaria aiemmin tänään.

Kuten usein Etherillä on kysyntää, myös kaasun hinta – pienet määrät Eetteriä, joita tarvitaan liiketoimien suorittamiseen Ethereumilla – on noussut. ETH Gas.watch -aggregaatti on ehdottanut 500 Gwei -nopeutta välittömän tapahtuman suorittamiseksi viimeisimmän ajon huipulla.

Vaikka Bitcoin on jatkuvasti saavuttanut uusia kaikkien aikojen huippuja, Ether oli hieman jäljessä tähän päivään saakka. Puute on edelleen noin 34% tammikuussa 2018 kirjatusta 1448 dollarin korkeimmasta.

Yli 20%: n hypyn myötä kryptovaluuttamarkkinat todennäköisesti muistutetaan trendistä, jota on toistettu toistuvasti viime vuosina: Kun Bitcoin näyttää nousevalta, Ether ei yleensä ole kaukana.