Home - Bitcoin - Graham Clark paljastettiin väitetyksi Twitter-BTC-tekijäksi

Graham Clark paljastettiin väitetyksi Twitter-BTC-tekijäksi

Posted on 2. August 2020 in Bitcoin

Väitetty hakkeri viimeaikaisen Twitter-fiaskon takana on tunnistettu. 17-vuotias floridalainen teini-ikäinen Graham Clark on pidätetty, ja hänellä on nyt jopa 30 erillistä rikossyytteitä mahdollisesti “huijaavista ihmisistä ympäri Amerikkaa”.

Graham Clark: Mies naamion takana?

Äskettäinen Twitter-bitcoin-hakkerointi, joka tapahtui 15. heinäkuuta, on yksi tunnetuimmista ja näkyvimmistä bitcoiniin perustuvista huijauksista, joita esiintyy avaruuden historiassa. Kaappaajat, jotka uskoivat voivansa käyttää tilejä kerätäkseen bitcoinia epävarmoilta, ohittivat useita korkean tason tilejä – kuten entisen presidentin Barack Obaman, hänen varapuheenjohtajan Joe Bidenin, Teslan ja SpaceX: n toimitusjohtajan Elon Muskin sekä Microsoftin toteuttaman Bill Gatesin – tilit. seuraajia.

Varastettu määrä ei ollut erityisen suuri – käyttäjiltä otettiin vain noin 121 000 dollaria takuukysymyksiä (BTC) – tosiasia, että mukana olevat henkilöt saivat pääsyn tällaisiin raskaisiin tileihin, pelättivät todella monien ihmisten elävät päivänvalot.

Graham Clarkia syytettiin kirjoittamishetkellä järjestäytyneistä petoksista, 17 laskua viestintäpetoksista ja kymmenen henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöstä. Häntä syytetään myös yhdestä määrästä pääsyä tietokoneeseen tai elektroniseen laitteeseen “ilman lupaa”.

Kaiken kaikkiaan kaapattiin noin 130 erillistä tiliä. Näillä tileillä lähetettiin useita vilpillisiä viestejä, jotka sisälsivät nimettömiä bitcoin-osoitteita ja ilmoituksen, jonka mukaan käyttäjien tulisi lähettää Bitcoin Evolution osoitteensa näihin osoitteisiin saadakseen kaksinkertaisen korotuksensa. Hillsborough’n osavaltion asianajaja Andrew Warren kuvasi Clarkin väitettyä käyttäytymistä äskettäisessä lausunnossa:

Nämä rikokset tehtiin kuuluisten ihmisten ja kuuluisuuksien nimillä, mutta he eivät ole täällä ensisijaisia ​​uhreja. Tämä “bit-con” oli suunniteltu varastamaan rahaa säännöllisiltä amerikkalaisilta ympäri maata, myös täältä Floridaan. Tämä massiivinen petos järjestettiin täällä takapihallamme, emmekä kannata sitä.

Uskotaan, että Clark ei toiminut yksin. Kaksi muuta henkilöä – 19-vuotias mies nimeltä Mason Sheppard Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja 22-vuotias mies nimeltä Nima Fazeli Floridasta – syytettiin myös Twitter-tilien rikkomuksesta. Vaikka oikeusministeriö lopulta kieltäytyi nimeämästä Clarkia lehdistölle, koska hän on edelleen alaikäinen, Floridan uutislähteet paljastivat nopeasti syyllisen oletetun henkilöllisyyden.

Salausrikoksia tarkkaillaan

Yhdysvaltain asianajaja selitti nykytilanteen:

Rikollisen hakkeriyhteisön sisällä on väärä uskomus, että Twitter-hakkeroinnin kaltaiset hyökkäykset voidaan tehdä nimettömästi ja ilman seurauksia. Päivän latausilmoitus osoittaa, että huono hakkerointi turvallisessa ympäristössä hauskanpitoa tai hyötyä varten on lyhytaikaista. Internetissä tapahtuva rikollinen toiminta voi tuntua varkaalta sitä tekevälle ihmiselle, mutta siinä ei ole mitään varkautta. Haluan sanoa mahdollisille rikoksentekijöille, että jos rikot lakia, löydämme sinut.