Home - Crypto - Stellar Lumens, Waves, IOTA-hinta-analyysi

Stellar Lumens, Waves, IOTA-hinta-analyysi

Posted on 24. January 2021 in Crypto

Stellar Lumens, Waves, IOTA-hinta-analyysi: 24. tammikuuta

Stellar Lumens liikkui kiinteällä kanavalla 0,319 ja 0,287 dollaria, lehdistöaikana, eikä purkautuminen kumpaankaan suuntaan näyttänyt todennäköiseltä seuraavien kaupankäyntiistuntojen aikana. WAVES muodosti nousevan kanavan kaavioihin, ja etelään suuntautuva purkautuminen Bitcoin Future saattoi nähdä hintatestin tukitasolla 6,2 dollaria. Lopuksi, IOTA rekisteröi muutoksen vauhdissa laskusuuntaista puolta kohti, ja tukitaso 0,406 dollaria voisi olla keskipitkällä aikavälillä.

Tähtien lumenet [XLM]

XLM: n liikkeitä on suurelta osin rajoitettu kanavien välillä 0,319 ja 0,287 dollaria viimeisen viikon aikana. Itse asiassa, kun paikallinen korkein hinta oli 0,4 dollaria kuukauden ensimmäisellä viikolla, hinta on vaihtanut alle vahvan vastustason 0,319 dollaria. Kirjoitushetkellä markkinoilla ei näyttänyt olevan vauhtia voimakkaaseen etenemiseen kumpaankin suuntaan, ja hinta voisi jatkaa kauppaa rajoitetulla kanavalla muutaman seuraavan kaupankäynnin aikana.

Bollingerin nauhat havaitsivat alhaisen volatiliteetin, kun kaistat pakattiin kaavioihin.

Lopuksi, Chaikinin rahavirta osoitti, että pääoman ulosvirtaus oli voimakasta ja härät kamppailivat pitääkseen hinnan yli painatusajan tukitason, jos laajemmilla markkinoilla on edelleen vetäytymistä.

Aallot [aallot]

Katsaus WAVESin 4 tunnin kaavioon osoitti, että kynttilänjalat muodostivat yhdensuuntaisen nousevan kanavan. Tämän mallin alaspäin suuntautuva purkautuminen voi nähdä hinnan laskevan kohti $ 6,2-tukea. Nouseva skenaario saattaa nähdä WAVESin palaavan takaisin alemmalta trendiviivalta ja kohdistaa liikkeen yli 7,9 dollarin vastuksen. Indikaattorit suosivat kuitenkin karhuja ja ennustivat, että krypto-omaisuus voisi liikkua etelään kaavioilla.

MACD: n histogrammi osoitti, että lasku oli nousussa. Signal-linja liikkui myös selvästi nopeasti liikkuvan linjan yläpuolella.

Mahtava oskillaattori sopi MACD: n kanssa ja osoitti, että vauhti oli nousussa laskevalla puolella.